06-88-422-298 veszprem@omvk.hu

Vörösboros szarvas lábszár pörkölt

Hozzávalók: 3-4 kg szarvas lábszár, 1 kg vöröshagyma, 5-6 gerezd fokhagyma, 5 dkg őrölt édes pirospaprika, 3 db paradicsom, 3 db tv paprika, 5 dl száraz vörösbor, 3 db babérlevél, 30 dkg szalonna, kakukkfű, örült kömény, só, bors Elkészítés: A szarvas lábszárat...

Küldöttgyűlés 2012

A Veszprém Megyei Vadászkamara Hajagvidéki Vadásztársaság tavaly átadott vadászturisztikai központjában tartotta kihelyezett küldöttgyűlését. A házigazda bemutatkozásával kezdődött a Veszprém Megyei Vadászkamara küldöttgyűlése. Lémann Imre, a Hajagvidéki...

Sült vaddisznó csülök

Hozzávalók: 1 db hátsó vaddisznó csülök, só, bors, őrölt kömény, kakukkfű, 4-5 gerezd fokhagyma, 1 fej vöröshagyma, zsír Elkészítése: A lehártyázott, megtisztított csülköt forró olajban előpirítjuk. Fűszerezzük, majd hőálló edénybe helyezzük. A fokhagymát és a négybe...

Vadászati fórum Várpalotán

Ismét nagy érdeklődés mellett zajlott a Veszprém Megyei Vadászkamara hagyományos megyei vadászati fóruma, amelynek ezúttal a várpalotai Thury-vár biztosított patinás otthont. Nem csak a helyszín miatt volt emelkedett a hangulat, hanem a magas színvonalú előadások...